Saturday, May 9, 2009

HAPPY MOTHERS DAY

SEMPENA SAMBUTAN HARI IBU HARI INI

SAYA INGIN MENGUCAPKAN

' HAPPY MOTHERS DAY '

untuk semua ibu-ibu dan bakal ibu yang sudi mengunjungi blog saya ini

semoga ALLAH akan sentiasa m
emberkati perjalan hidup semua IBU

terima kasih juga diucapkan kepada mereka2 yg sudi menghulurkan kad dan awards kpd saya sempena HARI IBU!!!

buah tangan ini diberi oleh Nazilyn
seorang ibu yang rasa2nya hampir serupa cara didikannya seperti saya
untuk naz...terima kasih akak ucapkan
muahhhhhh!!!!!




dua awards ni saya terima dari KAK ZAI
untuk kak zai terima kasih banyak banyakkkkk!!!!
sayanggg akakk!!!!












kad dan awards yang berderet2 ni KAK INA yg beri
banyak sungguh...saya main kaut je semua
untuk kak Ina cayanggg....thankk youuuuuuuuu!!!!!..muahhhh!!!!



yang ni pulak saya terima dari KAK INA LD
baru je berkenalan ngan KAK INA LD ni
dah dapat award
tq so muccchhhhh kak Ina



teaset ni pulak saya terima dpd kwn istimewa saya Nekpp
saya menganggap ada maksud disebalik pemberian ni
our 1st morning coffee is coming very soon!!!!
beb....mucho gracias....luv ya..muahhhhhhhh!!!!!

32 comments:

Anonymous said...

Ha ha ha....

berderet2 dapat award !! Tahniah Ain!!

Selamat Hari Ibu jugak !!

azah said...

salam..banyaknya dpt kad..tak nak pass kat akak ke? akak nak yang teaset tu..utk buat deco blog..hheehehe

naz ilyn said...

salam kak ain...
Happy Mother Day... sila ambil award dan kad iyer...

Tirana said...

Happy Mother's Day to you too...

Wahhhh..banyaknya dapat kad..hehehe

nekPP said...

ceh ceh cehhhhh..memandaiii ajee yerrrrrr ;p

HAPI MOTHER'S DAY!

SRISUFI said...

Salam kakak..

sellamat hari ibu kak..bahagianya menjadi ibu. semoga akak dikurniakan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki.

sayang akak

Na Shari said...

Happy mother's day juga untuk akak...

Suzi said...

hepi mothers day juga utk kak ain...

zureen @ mama said...

Selamat Hari Ibu kak Ain..

Jamilah Aini Mohd Rafiei said...

Selamat Hari Ibu juga dari saya...

Seorang ibu adalah tunggak kejayaan dan kebahagiaan rumahtangga...

Tahniah...byk akak dpt award...saya agak busy akhir2 ini, cuma sempat buka saja blog, nak update masih tdk berkesempatan...

Anonymous said...

manyaknyerr award ghitewww..

maza said...

perkhh..

jelesnya..
banyak tol award dia dapat yea..

huhuhuhu

Anonymous said...

salam ain...banyaknya dapat kad..itu tandanya ain dihargai.
tahniah ye.....

Selamat Hari Ibu juga buat ain

Sasha said...

wah!! byknya kad & award Hari Ibu Kak Ain dpt... kita pun Ibu gak.. hehe... hulur2lah mana2 yg taknak ... byk sgt tu Kak Ain...

Selamat Hari Ibu utk Kak Ain. Moga dpt jadi Ibu yg terbaik.

Anonymous said...

me insaf dgn kekurangan n kelemahan diri me yg inih.. salammms akak yus itteww

Anonymous said...

sori kak ain, tenet sengal, terletak komen org len fulakks.. wakaka

Mak Su said...

selamat hari ibu.... everyday :)

all the best to ain.

Framestone said...

happy mother day

out of topic--> he..23x idea wat entry yg gempak2 n mampu buat korang berfikir dan merenungkan mmg xde..idea nk melawak tue je yg ade he..23x

kekdg melawak nei leh wat org release tension die.. petg nie lepas kerje n runner ke ipoh..esok pg de interview huhu

Mama Mya said...

hepi mother's day too

wah manyak nye award best2

mama mya
http://www.quefamili.com

zue said...

mak datok byk nya award ain terima mengalahkan artis.

klu mcm ni kalah CT nurhaliza hehehe

happy belated mother day

joegrimjow said...

bnyaknye wish dieee

Mama Mya said...

salam kak ain.. ada award tuk kak ain yer :)

mama mya
http://www.quefamili.com

Framestone said...

out of topic--> interview sudah..cuma result je xtau lg nie huhu... belanje makan.. moh la dtg perak kak..

terkejut ek tgk gmbr tue.. ramai pulak dok ckp pasal gmbr ek

Mak Su said...

;), sutkabar yang sumel iteww, maksu baru letak link nya.

Uncle Lee said...

Hello Ain, very nice gambars you have. Hope you had a wonderful mother's day.
Best regards, Lee.

joegrimjow said...

tadi tgok gambo puding koko#lala~

PenMerah said...

Belum terlambat rasenye nak ucapkan Selamat hari ibu utk ain

joegrimjow said...

ooh ibuu

ain said...

salam semua....terima kasih atas kunjungan. Minta maaf sgt2 sebab tak berkesempatan untuk membalas etiap komentar. mcm sibuk semacam gitu...hihihi. again, tq so muchhh n love you all!!!muaahhhhhh!!!!

Anonymous said...

Errk...!

Selamat Hari Guru.... ibu adalah guru pertama , kan...hehe....

Framestone said...

out of topic--> tue la..mmg sedih pun kak... nk bersosial pun ada caranya..jgn melampaui batas pergaulan udah...

harap jauh dari anak2 kite kan kak

Mak Su said...

best jugak kek pisang sempoi tu! not sempoi at all :)