Wednesday, June 24, 2009

AWARDS n TAGS

lama perap tag dan awards ni. macam busy semacam sejak 2 menjak ni. Minta maaf lah pd mereka2 yg memberi awards dan tag. Apa2 pun terima kasih kerana tetap sudi memanjangkan awards dan tag ni kepada saya. Saya juga yang tak reti2 lg nak create special awards utk teman bloggers..hehe




2 awards ni diterima dr teman blogger yg baru Mimi dr AKU DAN KEHIDUPANKU
terima kasih ye mi sbb sudi jd rakan blogger ain
semoga berkekalan selamanya




award ni dari kak ummi HOME SWEET HOME..suka cilok resipi kak ummi..best2 semua. tq kak utk resipi2 dan award yg comel ini.


award ni terima dari shasha..tq so much ye sha. sori dear, it takes too long to be on air!!!




kucing 3 sekawan ni pulak diterima dari suzi di adelaide . tq so much ye su..
and sori gak lambat nak gantung..sibuk gitu!!hehe




yg ni pulak dari kak Ina...seorang doktor cun. actually yg kucing 3 sekawan tu pun kak ina yg kasi gak. TQ so muc ye kak...byk sungguh terima awards dr akak. saya gak yg tak reti2 nak kasi award kat org. hehe



*************************************************************************************************

okay lah...rasanya dh abis semua awards di gantung. meh kita layan tag pulak!!
tag pertama ni diterima dari kak Ina gak. tag psl kekasih hati...hihihi

1. nama kekasih anda
Mr fix-a-lot...hehehehe

2. umur kekasih hati....
46...matang 9 tahun dr saya
(nak sebut tua...kesiannnn kekasih saya)

3. insiden pertemuan
kenal kat bank. walk-in customer.


4. kelebihan dia di mata anda
sangat penyabar melayan kerenah saya yg tak sabar ni. memanjakan saya sgt2. suka membuat saya ketawa, suka dok sakat saya, suka loyar buruk ngan saya. Mr DIY somemore!!!
Dan yg paling best...he always said.."I was born to make u happy!!"

5. harapan
sama spt seme owg lain..semoga hubungan ni kekal hingga ke akhir hayat..aminn!

6. gambar kekasih hati
maaf ye....yg ni x dpt kelulusan dr lembaga penapisan filem negara...kihkihkihhhhh


************************************************************************************

alamakkk...saya lupa tag ni dari siapa. minta maaf ler kepada yg memanjangkan tag ini. apa2 pun terima kasih byk2 sebab sudi mengetag saya yg 'rajin' nih.hihi

Anda rasa anda hot?

hot la gak....kat mata mr-fix-alot and anak2!! different defination okay!!hihihi

Upload gambar kegemaran anda



Kenapa suka gambar nih?

they are my fantastic four...gambar masa stay kat micasa...they are so genuinely sweet!! lg pun masa ni honey chubbbyyyyyyy sangat..gerammmm!!!

Bila kali terakhir makan pizza?

tak ingat la...rasanya march kot! muak dah weiiii.....

Lagu terakhir yg anda dengar?

lagu eye in the sky from alan parson project....luv this song too much!!!

Apa yg anda buat selain selesaikan tag ini?

sambil kemas2 meja study..anak2 baru pas buat homework..tau2 aje la...

Selain nama anda sendiri, anda suka dipanggil ngan nama apa?

ntah yek...yg pasti bio le yg baik2....


************************************************************************************


tag ni pulak dapat dr nekpp..good fren of mine. now ni ada kat sini tgh summer holiday. thnx buddy. sori ye. dah jd pekasam dahhh...hahahaha





1. Copy babge ''2009 cute's blogger award''untuk letakkan diblog anda.
done

Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda?
award ni nekpp yang beri. sahabat, jiran and blogger fren.

3. Setiap blogger mesti menyatakan beberapa fakta/hobi diri sendiri
I'm obsessed reading decoration mags





18 comments:

kayteeze said...

Uwaaa..... banyaknya award dan tags... !!!
Tahniah!
Suka tengok gambor adik beradik tu... comel sangat2..!!

Mak Su said...

wah, sekali jawab secara beramai-ramai gitu. :D

Sasha said...

Salam kak Ain...

lain kali award dr Sha takyah le susah2 tayang.... sha dah tau kak Ain terima, udah ler... hehe...

Suka baca tag kekasih hati yg #4..
"I was born to make u happy!!"... Owh!! Soo sweet...
then, siapa yg jd walk-in customer... Mr. Fix A lot yer... sonotnya perkenalan dia... Moga berbahagia hingga ke syurga...

Na Shari said...

Akak,
Best kan kalau dimanja-manja...
Anyway semoga kebahagiaan akak sekeluarga berkekalan hingga ke akhir hayat. :)

INTAN RH said...

Waaa...sonoknya tuan rumah layan tag n award...hehe.. :)

maza said...

salam gitew

huhuhu

tahniah..

Framestone said...

out of topic--> dah beli tiket ke kak... he..23x dgr cite byk tempat tiket dah habis

kayteeze said...

Eh... birthday ain bila ekk?? Yang ke berapa??

Tie nak ucap happy birtday laa.. takut tercicir pulak, ekekeke......

zue said...

banyaknya.......apa2 pun tahniah.

selamat segalanya.

kuIna LadyInRed said...

sy pasang anti tag tp lanie tag dgn award dah dikawinkn... wakaka... apapn itu tandanya kita dihargai..


....pssssttttt nekpp g mana... blk msia x leh online dah no..

ain said...

kak tie..ni semua award terperap lama dah. may be ada lg award n tag yg kwn2 kasi tp terlupa nak gantung.
teruk kan saya ni.

mak su...kumpul ramai...buat 1 shot lg senang. tp makan tahun ler.hihi

sha..tak sdp ht pulak tak gantung, kwn2 lain sumer dah gantung kan. tq for d sweet wishes!! semoga sha juga bahagia!!

Na...tp masalahnya bila terlebih manja, akak jadi lemak.hehehe. thnx for the doa tu. semoga na juga bahagia!!

intan...seronok tp tu lah...ambik masa. org lain on d spot layan tag, akak 2 3 bulan baru nak buat.kihkihkihhhh

maza...tima ksih...jgn jelessssss!!
hahaha

syukri...belum beli pun. ingat sunday ni..just walk in. tp akak pun rasa susah nak dapat kot!!

kak tie...ahad ni bday saya. yg ke berapa ekh..?? tolak ler 9 tahun dr umur hubby sy mcm dlm tag tu. hehe. nekpp dah buat prepost n3 dah.kembang gitu!!tq for d bday wish!!

kak zue..award yg diperap..mmg makin byk lah. org sudi nak kasi, kita kena 100X sudi menerima.tak gitu kak..??

kuina...tak reti ler nak letak antitag. lg pun..mcm tak sporting pulak bila tolak2 tag ni.hehe
nekpp tgh sibuk..ada kije kawin kat muor.

zureen @ mama said...

Jarak umur hubby zureen dgn zureen pun 9 tahun juga..(samalah kita..sentiasa muda dimatanya...sukeee)

Tirana said...

Aduhhhh..sekali pampang award dan tag, berjela panjang..hehehe..

Suzi said...

amboi kak ain sesi melangsaikan hutang tag n tayang award...tahnia! hihihi.
saya suka dimanja2...bestkan kak ain hihihi.

kayteeze said...

Selamat hari jadi Ain... kaj tie tak de hadiah, hanya berdoa agar Ain terus bahagia bersama keluarga tersayang...

ima said...

salam ain...tahniah!!! banyaknya tags dan award...comel2 anak2 ain,geram nengoknye...

happy birthday ain...moga berbahagia selamanya disamping keluarga tersayang...

seronokkan kalau dimanja2kan suami

bigeyes said...

tu dia bersusun award kak ain....wow...seronoknya

ain said...

zu....ooo zu pun jarak 9 thn gak ke..?? bestkan dimanja2. kdg2 hubby ckp x tau le sape ikut sapa..anak ikut peel emak ke..emak ikut peel anak.hehehe

kak Tirana...kumpul dulu byk2..pas tu baru gantung, senang. ni pun ada yg terlupa gantung.hehe

su..hutang dah terperap lama su. kalau hutang duit, mau berkoyan2 interest.hihihi
betul tu su...best bila dimanjakan suami kan!!

kak tie...terima kasih atas ucpan hr jd tu. sebenarnya doa lah hadiah yg paling mujarab! semoga kak tie akan sentiasa jd 'kakak' saya di alam maya!!!

ima...ani pun geram tengok gambar yg tu. comel semacam.hahahaha. tq for the bday wish..rasa sgt dihargai hr ni!!

bigeyes...thnx. org memberi kita wajib menerima. baru murah rezeki!!