Sunday, February 1, 2009

Award dari blogger Sri Sufi

Award ni pula saya terima dari blogger yg sungguh berbakat dan puitis Sri Sufi. Lama dah dapat, tapi disebabkan kekangan masa, tak dapat le nak post dlm blog. Award ni dianugerahkan kerana cuba menjawab teka teki yg diberi. Wlu pun salah meneka, tetap dapat award. Best kan!!
Terima kasih sufi atas award ini. Tag yg satu lagi tu, Insyaallah akan akak usahakan.

8 comments:

naz ilyn said...

salam...

alahai lawa lar award ain dapat... tahniah k..

::SRISUFI:: said...

salam sis..

hehehe
mekasih atas penghargaan nih..

tag tu tak mengapa
take yr time sis...tak jawab pun no hal nyer


take care sis

;)

fazemy said...

Tahniah..tahniah..bestnya tak menang pun dpt hadiah yer..

pss:saya baru nk link akak..hehehe

Suzi said...

tahniah...nanti kena buat almari nak letak award... :)

Anonymous said...

salam ain...
wah...dapat award ye!!!comelnya award,tahniah!

laily said...

amboi dapat award nampak jealousnya aku tak pernah dapat award sob sob

zue said...

salam ain..
tahniah..sri sufi bila pulak nak bagi kat den award...

fazemy said...

Byknya kak ain dpt award. Saya pun patut bg award kat kak ain ni. Bg award ckp je boleh. Saya anugerahkan akak award bling bling sbb menjadi pengomen entry saya yg plg byk komen harini. Trima kasih byk2 kan. Maaf jarang jenguk blog akak. Saya biasa terjah irg yg baru update. Mgkin akak update malam, pagi tu dah tenggelam blog akak ke bawah..tu yg tak jengah2 tu.