Monday, February 9, 2009

Award dari Kak Tirana


Award ni Kak Tirana yg beri.
Suka baca blog beliau.
Dah lama follow, cuma lately ni je baru berani nak tinggalkan jejak.
Banyak pengajaran, panduan dan ilmu.
Blog yang penuh motivasi.
Setiap kali baca blog beliau, sejenak menelek diri.
Telek2 apa yg patut diperbaiki.
Apa yg patut dijadikan contoh.
Terima kasih ye kak atas awardnya tu.

10 comments:

Tirana said...

Terimakasih kerana sudi menerima...hehehe..

Sasha said...

betul... betul... betul...

tiap2 hari ada je cerita menarik ada kat blog Kak Tirana...

suka baca tulisan kak Ain juga especially pasal berkias2... hehehe... comel je citer tu

Anonymous said...

dapat award lagi ye,tahniah comel sekali.

naz ilyn said...

salam...

kak ain tahniah dapat award yang comel dan elegen... award sebagai tanda persahabatan dan penghargaan.

Tie said...

Tahniah Ain!!

Memang blog Tirana tu best...ada aje kisah yang ingin dipaparkan...

Uncle Lee said...

Hello Ain, drop in my pondok tomorrow evening your time.
Have something ahemm, interesting for you.
Lee.

Shais said...

tahniah kak ain...dapat award:)

ain said...

terima kaseh semua...semoga kita mendapat pengajaran dn ilmu dpd setiap blog yg kita ikuti.

maza said...

Tahniah lah wehh...

hehehhe..

kira kawan Tirana, kawan maza gak lah kan?!

kuikukuikui ...

http://mazaaida.blog.friendster.com

fazemy said...

Tak pernah masuk blog dia. Best ke. Nak join la. Hehe.