Thursday, November 13, 2008

MY WORKSTATION..


Tag psl workstation ni saya dapat dr suzi 3 hari yg lepas. Well...la ni baru nak reply tag. Kelam kabut gak snap gambo. Actually saya tak de spesific workstation. Mana2 tempat jd workstation saya. Selalunya spot favourite atas katil la. Then kat dapur sambil masak2.

Note-book tu anak saya yg punya. Saya cuma pakai net-book je. Comel dan senang diangkut ke sana ke mari. Mulai esok, workstation di atas akan buzy sbb empunya note-book dah balik cuti sekolah.

Kalau ikutkan rules, kena tag another seven. Hmmm...I dont feel like tagging anyone. Tapi sapa2 yg sudi...sila2 kan lah ye. The rules are very simple...



rules:

snap work station anda
then... taruk link blog anda kat bawah gambar work station anda...
iaitu bersebelahan dengan link-link blog yang ada..
tengok contoh yang dibuat nih...
begitulah seterusnya sampai bila-bila, ok...
sekiranya tag ini berkembang... pasti akan ada banyak link-link di bawahnya...
kalau tak... terencat la dia... ha ha ha...lastly...
tolong pass tag ini pada tujuh (7) blogger lain...pass la pada siapa-siapa..

4 comments:

Suzi said...

cantiknya workstation akak...kena belajar nak hias rumah dgn akak ni...

U.Lee said...

Hello Ain, wow, thats a classy workstation. Very neat and tidy too.
I too suka simpam meja saya tidy. Ta'suka untidy tables.
Meja saya has my Apple Imac computer, scanner, external hard drive, and my large speakers and woofer hidden in a corner. A note pad and couple of pens, itu la dia, ha ha.

You have a great weekend Ain, best regards, Lee.

Ummi said...

Salam singgah Ain, amboii kemasnya work station dia..rumah pun cantik..!!

ain said...

salam suzi...hehehe..mesti le nmpak cantik sbb nak post in blog. klu x...berterabur gak..

Hye Lee...classy ekh..??hihihi...
Wah..I can imagine how your workstation looks like. Mesti class!! Enjoy ur weeknd..

salam kak ummi...kemas dlm gambo je kak..klu bdk2 dh balik..adusss!!