Friday, November 21, 2008

TaG, Cerita cuti sekolah






Got this lovely tag form lovely fren Suzi in Adelaide. Mucho gracias. Suka baca blog suzi, banyak resipi..pas tu saya boleh link to other blogs melalui blog dia.
Award tu pun dr suzy...thanx ye suzi. As usual very sorry..x dpt le nak award to other seven. Akak bukan serious blogger, so x de follower..hihihi.

Cuti sekolah ni, saya agak sibuk dari biasa. Malah bertambah sibuk sebenarnya. Sibuk kat dapur pun ye gak..cooking..cooking and cooking..breakfast to lunch to tea to dinner. Even simple coooking make me soooo tireddd..ye lah sebab jiwa bukan jiwa dapur..hihihi. Sibuk ngan nak memastikan bdk2 tak lupa mengulangkaji pun ye gak.


Plan nak bawak budak2 bercuti pun masih KIV lg. Hubby tengah sibuk sakan. Cannot promise his fantastic four anything. Even Sunday..dok gi keje. Senang citer sampai june 2009 le ayah depa2 sibuk memanjang. Kalau jadi pergi holiday, ingat nak pergi Cameron Highland lagi. Kalau tak pun gi Genting je.


Now ni saya tengah 'patah kaki' sebenarnya. Kereta tak de..hubby hantar Wish saya untuk repaint. After ten days baru siap. Aduss...tension gak tak dapat nak merayap. hehe....


Apa yg pasti...cuti sekolah ni macam tak cukup kaki , tangan dan masa menguruskan hal2 harian. Lagi satu mcm tak cukup mulut bebelkan kerenah budak2 ni. Hihihii...

4 comments:

QiStinA's said...

alahai... kesian ain.. biaselah tu... kalau sch holiday...tak diam kite dibuatnye kan... kat sini..tak lama lagi cuti eid + national day + winter n spring holidays... ha.. my turn lah pulak...he..he... tapi nasib baik grandparent kanak2 riang sampai 29 nie.. so ok sikit ada org lain yg boleh layan kanak2 riang tu..he..he

Intan Rosnitta said...

Luculah Kak Ain ni... Tak cukup mulut nak bebel kat fantastic four ek?

:)

Tie said...

Hmm..bila cuti sekolah memang makin penat sebenarnya. Rumah ni nampak selerak je..

Suzi said...

betul tu time cuti sek.lagi penat kita...mana taknya lebih byk masa kat rumah lagi byk 'aktiviti' diaorg blh buat... :)