Monday, March 30, 2009

Awards

Award ni dapat dari suzi, sekali dpt 4 awards
lama dah dapat
tapi x sempat2 nak masuk blog, terlupa ye gak
Apa2 pun, terima kasih daun keladi ye su sbb tak jemu2 kasi akak award
rasa dihargai sangat2





Yang ni pulak dari kak Inahar
pun lama gak dah dapat, mcm su gak, kak Ina rajin kasi saya award
terharu gitu
terima kasih daun keladi juga untuk akak sbb sudi kasi awards



Yang ni pulak dapat dari Nazlyn..
lama gak perap..
terharu sungguh dpt award yg 1 ni..
belum layak lagi sebenarnya..jauh lg perjalanan seorg ibu..
actually it is a tag
ada a few questions nak kena answer
tapi tepek je le dulu..
Terima kasih ye Naz atas award ni..
terima kasih byk2..

6 comments:

UmmuSarah said...

Salam AIn,

ALhamdulillah, ramai peminat :)

SRISUFI said...

Salam kakak,

aduhai, kak nanti sri mahu jawab tag akak pada sabtu ujung minggu ini. tungguuuuu


sungguh, ramai bebenor peminat mu ni kak. Best2

Sasha said...

makin ramai yg sayang kak Ain

QiStinA's said...

k.ain... tag k.ain belum buat le..huh..huh..huh..nanti saya usahakan yek... bertambah peminat nampak...he..he

nekPP said...

hihi nak award takk dari nekPP..PULUT KUNING! ngeh3x...

congratzzz!!

naz ilyn said...

salam...
sesama... sy tak kisah sangat pasal tag tu... asal akak sudi menerima ok lahtu... moga sentiasa terus bersemangat menjadi pendorong anak-anak.