Tuesday, March 10, 2009

Jawab Tag




TAG ni saya terima dari Kak Inahar. Belum pun sempat buat, Yatt (finland) pulak tag. Kena buat cpt2 ni..nanti jadi pekasam pulak. Ada byk lg tag yg tak terbuat.


1)Make a list of what u want on your birthday

2)The list should be 10 numbers

3)post the image of this award to your posting

4)give it to 10 frens of yours


10 perkara yang sangat saya harap utk birthday adalah:

1) Dipanjangkan umur, so dpt le saya menymbut bday yg akan dtg.

2) Kesihatan yg baik, so dpt le saya enjoy gila2 mkn malam mcm tahun2 yg lps.

4) Dimurahkan rezeki suami saya, so dpt le dia belikan saya kitchenaid mixer as bday gift.

5) Semoga Allah tingkat iman saya yg setipis kulit bwg ni.

6) Semoga saya jadi isteri mithali, sekrg ni mithali yg suam2 kuku je..hihi

7) Semoga saya jadi ibu yg penuh sabar mendidik anak2, sian depa dok asyik kena marah je.

8) Semoga Allah memberkati perjalanan hidup saya dunia dan akhirat.

9) Semoga Allah menjauhkn saya dpd segala bentuk kejahatan dan kecelakaan. Sekrg ni byk sgt penyangak.

10) Semoga apa2 kebahagian dan kesenangan yg saya rasa/kecapi selama ini tidak akan ditarik Allah atas kelalaian dn kecuaian saya kepadaNYA.




Minta maaf lah klu birthday wish saya ni lain bebeno dr yg lain. Alhamdulillah dn Insyaallah saya sudah merasa sgt bahagia dgn apa yg saya ada sekrg..oleh itu DOA saya semoga segala2nya berkekalan hingga ke akhir hayat.

Macam biasa....pada semua kawan2..adik2..kakak2...sudi2kan lah ya ambil tag ni.












8 comments:

Tie said...

Sebenarnya kak tie dah bersara dari jawab tag ni... tak pe laa...kak tie jawab sikit, ekk.... Mekasih la Ain...

fazemy said...

3)post the image of this award to your posting

yang no 3 ni tak paham la kak ain..mana gambarnya?

NeK PP said...

salam ceria ainnn..hehe nie nek pp jawab tag cik puan yaa..

1. Alhamdulillah
2. gila2 makan?? haiyaa tak serik2 kaa..kata nak lawaaa..
3. mana daaa??
4. Alhamdulillahhh...upsss tahun nie punya besday gift dah dapattttt kannnnnn..in advance gitewww...ahaksss..
5. InsyAllahh...aminnnn
6. 100% betullllllllll..hahaha
7. hehe bole ke beb?wakakaka..
8. mudah2an..insyAllah
9. hahaha manyak penyangakkkk ya Cik Puan!!
10. Nauzubillahhhhh..

wish ur dremz comes true! insyAllah..

hugs n kisses..

fazemy said...

Kak Ain org tanya kat sini dia tak jwb pun. ;-p


Nape nek PP jwb tag kat sini? Sila tunjuk ajar yer kak ain. hehehe

Sasha said...

sha akan jwb tag ni... tag dulu dah siap tp x publish lagi...

p/s: kena tag tandanya org tu sayang kat kita kan kak PS? hehehe....

NeK PP said...

hehehe..kelakaw laa cucu fazemy..nek pp xdek bloggg..carik ler sepelusok bloggg...sah takdek! hahaha..

xgitewwww ainnnnnnn...ngeee..

fazemy said...

OOO patutla. Nek PP ni pengskodeng bebas la kiranya yer. haha

Nik Fauziah Nik Hussin said...

10 perkara nak untuk besday (yer ker)
1-4..hadiah (apa2pn tkper)
5-7 doa yang baik2
8-10 bahagia dunia akhirat..
kira menjawab soalan lar tuh kan hehehe