Thursday, March 12, 2009

Happy Bday Mr Fix-a-Lot




Hari ni bday hubby
Macam biasa hubby x pernah kesah pun
malah tak pernah ingat bila bday dia
Yg kecoh bini ngan anak2 dia je
kecoh nk makan malam kat mana..??
nk kasi hadiah aper..??
nak kek ke..???


yg pasti mkn malam kali ni semua ahli keluarga ada
anak yg sulung akan sampai ptg nanti
lps ambik dia kat train station, terus gi makan

untuk suami tersayang
Happy bithday n we love you so very very very much
thnx for everything


24 comments:

Na Shari said...

Heppi besday utk abg mail...hehehe...yg ke berapa?

Suzi said...

happy b'day utk hubby akak...semoga hidup akak sekeluarga dalam lindungan Allah SWT sentiasa hendaknya...
makan besarlah mlm ni ye...

fazemy said...

I love u too..erh silap..hepi besday to ur husband. Itulah lelaki bkn kesah sgt pun. Kita pompuan yg lebih2 nk celebrate. Klw bg hadiah dia tak kesah pun. Tak mcm kita klw dpt hadiah yg dibeli di kedai 2 ringgit pun sgt teruja.

Last year besday husband saya belikan dia pasu bunga. padahal saya yg nak pasu tu. ahahaha.

Mak Su said...

waahhh, handyman ek.

happy birthday :)

p/s: maksu rasa maksu tak reti nak makan capsicum with egg :)

ain said...

salam Na..yg ke 40+++..muda lagiiii!!!!

salam su...tak lah besar, tp tu le acara wajib. anak akak dah tipon tanya celebrate kat mana.

salam emy...akak tanya gak hubby, ada tak hadiah utk akak sempena bday dia..hehe sbb akak pun tgh aim pasu ni.

salam mak su...saya pong tak reti, saja2 je..selalunya saya paksa hubby makan.hahaha

Mama Mya said...

hepi belated besday to ur asben.. semoga panjang umur n di murahkan rezeki..

mama mya
http://www.quefamili.com

zue said...

happy belated birthday utk cik abg ain le.

amacam acara semlm...cik abg senyum smpai ke telinga atau ain yg lebih2..hi hi hi.

ain bagi hadiah apa kat hubby.

nor said...

salam ain..hepi b'day to ur husb...semoga hidup ain sekeluarga dirahmatiNya dan dimurahkan reseki..amin..

naz ilyn said...

salam...
selamat hari lahir untuk cik abang tu... seronoknya dapat berkumpul sekeluarga... moga terus berusaha memajukan keluarga dan mendapat rahmat dariNya.

Anonymous said...

salam ain...happy birthday for hubby ain...semoga panjang umur, murah rezeki dan bahagia hingga keakhir hayat.

wah...ain yang lebih seronok nampaknya,ditambah dgn kepulangan anak sulung...tak kemana2 ke cuti ni...

ain said...

salam mama mya...thnx for the wishes.

salam kak zue...biasa2 je kak wlupun mmg saya yg lebih2. Saya beri dia perfume je..kebtlan dh abis.

salam nor..thnx dan semoga hidup nor sekluarga juga dirahmatiNYA.

salam naz..tima kasih for the wishes, actually cik abg x tau pun akak masuk blog psl bday dia ni. surpriseeee!!!hehe

salam ima...mmg seronok anak nk balik. Anak ima pun sama kan..??we all akan gi KL dr rabu sampai le ahad sbb anak ada summer camp utk pmr.

inahar ali said...

ain..hepi besday utk cikabang ain tu ye! moga panjang umur & murah rezeki selalu hendaknya..aminn!!

Nik Fauziah Nik Hussin said...

hepi besday untuk suami ain..
semoga diberkatkan umur dan bahgia di samping keluarga

p/s: ain gagallar nak import award tu.. jangan kecik hati ek.. ain tetap akak hargai !!

Ainazli said...

kak..semoga kasih sayang antara akak suami isteri kekal sampai akhir hayat..amin..lastly hapi besday tok hubby kak ain.

ain said...

Kak Ina..thnx for the wishes. Doa yg sama juga utk akak.

Kak Nik..tak buat pun x pe.sy pun pernah having that problem.

Ain...semoga kasih syg ain dn suami juga berkekalan.

NeK PP said...

moninnn ceriaa..

ermm..1stlyy..4 2nd time wish d very hapi besday to my mailmehasan..ahaks...

2nd..haaa nak make oderrrr 4 june nnti yerrr mem...4 ur besday...buat fudge kek tu or carrot cake orr lemon rich cake orr orrrr dan JEMPUT KITAORG!!! amacam cucu2 nekPP sumee...nakkk takkkk.....

enjoy ur school holiday!

mother of two said...

happy birthday juga..... semoga bertambah "ganteng" dan sihat bersama keluarga tercinta

Uncle Lee said...

Happy birthday to your hubby. Go manjah and sayang him. Cook assam pedas, make sambal belachan, goreng pisang for dessert, send the kids to grandma's house for the weekend...and celebrate his birthday, ha ha.

Best regards, Lee.

SRISUFI said...

selamat hari lahir buat hubby akak. Terlambatnya sri wish ni. Semoga berbahagia selamanya akak. Dikurniakan anak yg soleh dan solehah. Semoga kita berjumpa 1 hai nanti.

=)

Tie said...

He he...sorry lambat sampai...

Happy birthday buat hubby Ain....moga2 panjang umor dan mewah rezekinya..bersama2 Ain, laa....

Sasha said...

HAPPY BIRTHDAY utk Mr. Fix A Lot.
Senang nak ingat Birthday Hubby K.Ain sbb birthday dia selang beberapa hari ngan Sha...

Semoga Mr. Fix mendapat keberkatan umur, sentiasa mendapat hidayah & petunjuk dariNya... Semoga sentiasa Berbahagia di tempat kerja & bersama keluarga.

Shais said...

happy birthday to husband kak ain.

en_me said...

hepi besday wat abang mae tewww..

lemongrass said...

sorrylah kak ain lambat ucap happy birthday. But tak kisah, nak ucap jugak, hehehe..
Happy belated birtday to your hubby. Semoga panjang umur dan makin murah rezeki dan semoga your whole family hidup bahagia selamanya :-)