Thursday, April 2, 2009

Award dari Kak Zai


Award ni saya terima dari Kak Zai dari Teratak Impian
Antara blog2 yg saya suka sbb ada baanyakkk masakan
Terima kasih kak Zai
I LUV YOUR BLOG TOO!!




yang ni pulak baru dapat dari ummi afifah
terima kasih ye ummi sudi kasi akak award
akak pun suka blog ummi




13 comments:

Tirana said...

Tahniah dapat award..Cantik gambar kat header tu..Rumah Ain ke tu?

ain said...

Salam kak...terima kasih. Tu bukan umah saya la kak. amik kat google. Tp mcm tu lah umah idaman saya.hihi

™سريسوفي said...

Kakak,

finally terjawab juga tag itu ye. heheh. sowi ye kak, hanya 7 aje.


=)


**oh ya, anak akak kt n9 cemana? hope dah dpt contact ye.

Anonymous said...

tahniahhhh!!!!
banyak betul dapat
award

ain said...

Sufi...klu sufi x jwp pun, akak x kesah. cuma ada 7 wishes pun xpe.
ank akak dh call lst nite. sibuk ngan hockey n eng drama katanya.

Ima...org sudi memberi, kita mesti sudi menerima. tul tak..??

Tie said...

Tahniah Ain.... :)

Intan Rosnitta said...

Salam Kak Ain,

Bestnya dpt tgk pic anak2 Kak Ain... Tapi mana pic ibunya? Nak gak tgk!

Hehehe

;)

ain said...

kak Tie...terima kasih kak. Semoga kak Tie sentiasa gembira dn kembali scpt mungkin.

Intan...gambar akak ekh..???x de yg sesuai la..hihihi.

Anonymous said...

tahniah.. moga moga kiter leh terus jadik rakan siber yg baik baik ghitewww.. kannns akak ain kanns

zue said...

dpt award lagi...tahniah.
byk nya pic anak2..msuk le skali pic tuan rumah..alah pic kat hi5 tu bole juga.

cantik...set pinggang tu.

naz ilyn said...

salam...
cantiklah award yang akak dapat... mmg sesuai tahniah...

ain said...

me...Insyaallah kita jd rkn siber yg baik2 gitewww!!!Cermin mata buang ke atau frame tanda kenangan??hihi..

kak zue...pic tuan rumah ekh..??nak kena selongkar dulu ni gamba2 zaman jelita dulu.hehe..

naz...thnx.terharu gak bila byk dpt award. akak gak yg tak tau nak reka special award utk kwn2.huhu

nekPP said...

beb..aper layiiii..gambor mu itewww seketui 2 kerr..ramai yg nunggu nieee...ahaks..

nway..congratz 4 d awards!