Thursday, April 2, 2009

Tag dari Kak Inahar

Tag ni dari kak Inahar. Nasib baik senang..so boleh le buat cepat2. Kalau yg susah2 tu, bercinta sungguh.

5 things in my bag:

1. purse
2. handphone
3. pampers/baju honey
4. wet tissue
5. compact powder n lipstic

5 things in my wallet:
1. Duit
2. kad pengenalan
3. Lesen memandu
4. segala jenis card
5. photocopy surat beranak anak2, kad hospital/klinik/dentist,pocket calendar

5 favourite things in my bedroom:
1. katil (syoknya bila dapat landing2)
2. chestdrawer utk ltk perfume n make-up, music cd player (tv is a big no no..)
3. treadmill (jogging nyer malas gak..)
4. ogawa smartchair (tetap gak suami nk saya urut)
5. deco mags n novel (senang nak berangan seblm tido)

5 things I wish to do :
1. nak buat umrah sekeluarga (klu boleh secepat mungkin)
2. nak melancong sekeluarga (teringin nk pergi New Zealand)
3. nak hantar parents gi haji (bila ye...dah le x kerja)
4. nak renovate umah (gawat pulak sekarang)
5. nak honeymoon (bdk2 tinggal kat kg..hihi)

5 things I’m doing now :
1. tgh jawab tag (tag senang kan..cpt le dok menjawab)
2. tgh tengok anak2 buat homework (tersenggut2 dia org..dh mlm kan)
3. tgh sambil2 layan si honey main (habis semua diselongkarnya)
4. tgh pening sebab honey buat sepah (start le saya nak loktang)
5. tgh pikir esok nak masak aper (ni le yg payah sekali)

leganyaaa bila dh jawab!!!

5 comments:

zureen @ mama said...

Apa yg akak simpan dlm beg hampir sama dgn zureen..he3

Sasha said...

brg2 yg kak Ain simpan dlm beg pun ada gak dlm beg Sha... pampers?... haha.. x bole lari punya... selagi ada baby...

ain said...

zureen n sha...selagi ada anak2 yg masih kecil, selagi tu la beg penuh ngan brg dia. kena pakai tote bag lagi, x leh nak melawa pakai bag comel2.hihi

Nik Fauziah Nik Hussin said...

ain..
dulu2 adala pampers.. la takdak dah.. la ni ada novel, mp3 (untuk recording), buku catitan wartawan, ballpen pelbagai warna dan...gula2 heheh

inahar ali said...

ain...hahaha..akak pun dah hampir lupa psl tag nih! bagus adik akak ni kan..cayaaang die!