Wednesday, April 22, 2009

HaPPy BiRThDaY NeKPP




HaPpY BiRtHdAy !!
hari ni 23 april adalah bday sahabat baik saya nekpp
saya doakan segala yg terbaik untuk dirinya dan keluarganya
semoga Allah sentiasa melindungi dan merahmati nekpp hingga akhir hayat
juga semoga persahabatan ini kekal selamanya
thnx again for being such a bestest fren all these years and thnx for everything
thanx for always being there too!!



13 comments:

Shais said...

happy birthday buat sahabat baik kak ain.

bestnya ada teman yg boleh share segala cerita.

Suzi said...

happy b'day utk nekPP....

zureen @ mama said...

Selamat hari Lahir juga utk nekPP

Zaki said...
This comment has been removed by the author.
INTAN RH said...

hepi belated beday utk nekPP wpun tak kenal dia...hehe. bedayku takde sapa yg peduli...huhuhu...tp takpe... :)

Anonymous said...

selamat ulang tahun juga buat nekpp...moga bahagia disamping insan2 tersayang dan dirahmati olehNYA.

nekPP said...

HAHAAH...SURPRISE X SURPRISE..BUT I KNOW SHE WILL DO IT!!!

TNX SOOOOO MUCH TO MY DEAR AIN..ADUOII SIAP MASUK N3..KALAH ARTIS TERBARU GITEWWW...

ANDDDDDDDDDDDDDD

FOR EVERYONE YG NEKPP X KENAL..
FROM BOTTOM OF MY HEART...TNX SO MUCH YAA!


LUV

zue said...

buat kwn ain neKPP...hapi b'day.

Anonymous said...

Waaa....NekPP jadi glamour sekarang, he he...

Happy birthday dari Tie juga !!

maza said...

hai.. saya maza. umur saya lima tahun.. esok birthday saya yang ke lima puluh dua tiga ratus abad..

jangan lupa hadiah untuk saya sekali.

wakakaka

happy birthday to kawan ain...

hehehe

Mama Mya said...

happy belated besday buat sahabat kak ain :)

p/s kak ain anda telah di tag

mama mya
http://www.quefamili.com

fazemy said...

La harini hari jadi nenPP ke. nak kena edit entry balik nih. nak kena wat special wish besday entry kat dia ni. Btw wish kat sini dulu. Selamat hari jadi nekPP.

Kak Ain, saya dh dpt email akak tu. Cantiknya umahhhhh...tp tgh ada keje ni. nnti baru reply. muahaha. ok nak kena out wat smbung keje balik. daaa

ayshanur said...

sapo nekPP ni?

nek nak sha kenai la
** muka penuh konpius**