Friday, April 17, 2009

HADIAH DR SHIELA



2 ekor unta rock ni saya terima dari adik shiela (MOTHER OF TWO)
yg dok kat dubai sana tu
shiela beri kat saya sebab saya jadi pengkritik tetap blog dia yg kiut miut tu
untung kan...
pada shiela akak ucapkan terima kasih kerana sudi kasi akak hadiah
nxt year jgn lupa kasi lagi ekh..ekeke!!

14 comments:

zureen @ mama said...

WaH!! dapat 2 ekor unta..boleh buat kenduri ni..(tak pernah rasa daging unta..camne agaknya rasanya???)

mother of two said...

alamak...malunyer.... eiiiiii
nanti kak ain kasik alamat rumah nak post fridge magnet tu kat email saya yer ASAP

shielahassan@gmail.com

ain said...

zureen...klu nk tau daging unta sdp ke tak..kena le tanya ngan tuan yg kasi unta tu..hihihi

shiela...haaaa...betul2 ke..??? yeah..yeah!!!ok..nanti akak email.

Mama Mya said...

waaa bestnye dapat hadiah.. x aci nak juga!! nak juga!! shielaaaa masa sekolah dulu saya selalu kritik awak tapi x kasik hadiah pun kakakaka (agak2 shiela dengar x jerit dari sini hihihi)

mama mya
http://www.quefamili.com

ain said...

mamamya...oooo,schoolmate shiela ekh??wat a small world kan.

psst..gi le kecek unta idup sekoq.

ayshanur said...

erm... kenduri daging unta??...dapnyer ..
daging unta dap tau ...
apa kata nanti kalu akak buat rendang unta ..
jemput sha tengok pun jadi la yer ...

Anonymous said...

Ooo...tahniah..tahniah !!

Itu unta memang comel je..he he..

Anonymous said...

wah!!!bertambahlah koleksi ain ye...tahniahhhhh....!

Anonymous said...

sonoknyerr dapat unta tewww..

Mama Mya said...

re = hahaha watak mak tiri tue memang ada cik mya selalu jek kena kakakaka

mama mya
http://www.quefamili.com

fazemy said...

Wahhh dpt unta 2 ekor. bestnya kak ain. Tahniah!

Mak Su said...

wah... tahniah ek, ain pun dapat gitu ;p

zue said...

bole le tumpang tonggang

takut juga...itu unta rock..bikin jatuh nanti...hehehe

™سوفي said...

salam kakak,

sangat seronok dapat hadiah. memang cantik kan akak.

~saya baru tahu akak ada blog masakan. Nanti sri nak ke sana.